Een gevel laten impregneren in Breda

Home » Waterdichting » Impregneren van gevels

Een gevel laat u door specialisten impregneren in Breda, Tilburg of Den Bosch. BODIMA is hét bedrijf voor impregneerwerkzaamheden. De medewerkers van onze onderneming hebben veel ervaring als het gaat om het waterafstotend maken van panden, muren en gevels. Wilt u graag dat de gevel van uw bedrijfspand of huis wordt geïmpregneerd? Laat deze werkzaamheden dan over aan ons en profiteer van het professionele resultaat.

Wat er gebeurt als u uw gevel niet laat impregneren door dé specialist in Breda

Bouwmaterialen zoals metselsteen, natuursteen, beton en dergelijke hebben het vermogen om water te absorberen. Het “vasthouden “van vocht kan resulteren tot alg- en mosaangroei, wat weer resulteert in vervolgschade aan de bouwmaterialen. Denk hierbij aan vorstschade aan metselstenen en voegwerk, het verweren van zandsteen en sterke vervuiling van het oppervlak. In sommige gevallen – bij oude panden waar de muren volgemetseld werden zonder spouw – kan er zelfs sprake zijn van vochtdoorslaande muren. Met het impregneren van uw gevel in Tilburg, Den Bosch of Breda gaat u deze narigheden tegen.

De voordelen van een gevel impregneren in Breda, Tilburg of Den Bosch

Door bouwmaterialen, zoals stenen van een gevel, met moderne middelen te impregneren, profiteert u van vele voordelen. Na het impregneren van de gevel van uw pand of huis in Den Bosch, Tilburg of Breda merkt u namelijk de volgende dingen:

  • De bouwstenen nemen geen vocht meer op, waardoor de isolatiewaarde ook bij regen hetzelfde blijft als een droge bouwsteen. Hierdoor heeft u minder warmte- en energieverlies.
  • Na het impregneren van de gevel in Den Bosch of Tilburg vindt er geen vochtdoorslag meer plaats.
  • Mos en algen hebben geen of nauwelijks vat meer om zich af te zetten op de bouwstenen.
  • De gevels blijven esthetisch langer mooi en schoon.
  • Vorstschade aan de bouwstenen is niet meer mogelijk, wel rekening houdende met de detailleringen dat er geen vocht achter het systeem kan komen.

We impregneren met de modernste middelen

De huidige impregnatieproducten zijn volkomen dampopen en de tendens is dat de oplosmiddelhoudende impregnatieproducten steeds meer vervangen worden door watergedragen systemen. Impregnatiecrèmeproducten zijn in opmars met fantastische waterwerende eigenschappen en pareleffect. Tijdens injecteringswerken maken wij gebruik van deze moderne middelen, waardoor u bij ons van hoogstaande kwaliteit geniet. Een gevel laat u dan ook met een gerust hart door ons impregneren in de omgeving van Breda, Tilburg of Den Bosch.

Maak een afspraak met onze experts

Heeft u interesse in het laten impregneren van de gevel van uw pand of huis in Tilburg, Breda of Den Bosch? Of wilt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden, zoals betoninspectie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 076-5729696 of vul het contactformulier in. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Naast het impregneren van uw gevel in Breda, Den Bosch of Tilburg kunt u ook voor renovatiewerkzaamheden aan balkons bij ons terecht. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag!

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500