Vakkundige gevelrenovatie voor uw huis in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Kies voor een gevelrenovatie van ons bedrijf in Breda en laat uw gevel er weer als nieuw uitzien of ga voor een compleet nieuw uiterlijk. Wilt u juist de gevel van een monumentaal pand in zijn oude staat herstellen door middel van gevelrestauratie? Bij de specialisten van BODIMA bent u aan het juiste adres.

Geef uw huis een frisse uitstraling met een gevelrenovatie

Met een gevelrenovatie van ons restauratiebedrijf ziet uw huis er weer fris en modern uit. Wij hebben de kennis in huis om ieder huis, zowel oud als nieuw, te voorzien van een deskundig uitgevoerde gevelrenovatie. Een gevelrenovatie is niet alleen goed voor een nette uitstraling, het is ook een noodzakelijk onderhoud. Dit is bijvoorbeeld het geval bij schade als gevolg van optrekkend vocht. Uw gevel wordt door ons hersteld in de best mogelijke staat.

Met een gevelrestauratie herstelt u de gevel van een monumentaal pand in oude glorie

Bij de gevelrestauratie van monumentale panden werken wij uitsluitend met traditionele technieken en materialen. Zo blijft het karakter van het monumentale pand bestaan en wordt het pand in zijn oude glorie hersteld. U rekent bij de gevelrestauratie op een uitvoering door gediplomeerd personeel met ruime ervaring in voegwerken, ook wel het restaureren en renoveren van gevels. Zo bent u verzekerd van een eindresultaat van hoge kwaliteit en de beste service.

Kies voor tientallen jaren aan ervaring

U weet dat u bij BODIMA aan het juiste adres bent dankzij onze tientallen jaren aan ervaring met allerlei soorten gebouwen, zoals monumenten. U ontvang bij ons altijd kwaliteit en degelijkheid met een uitstekende service. Wilt u weten wat wij voor uw gevelrenovatie of gevelrestauratie kunnen betekenen of wilt u bijvoorbeeld uw gevel laten impregneren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5729696.

Neem contact op

Bodima B.V.