Vakkundige gevelrenovatie voor uw huis in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Gevelrenovatie

Wilt u uw gevel er weer als nieuw uit laten zien of een nieuw uiterlijk geven door gevelrenovatie? Of wilt u de gevel van een monumentaal pand in zijn oude staat herstellen door middel van gevelrestauratie? Bij BODIMA bent u aan het juiste adres.

Geef uw huis een frisse uitstraling met gevelrenovatie

Met de gevelrenovatie van BODIMA uit Breda ziet uw huis er weer fris en modern uit. Wij hebben de kennis in huis om ieder huis in Breda en wijde omgeving, zowel oud als nieuw, te voorzien van een deskundig uitgevoerde gevelrenovatie. Naast een nieuwe uitstraling van uw huis is een gevelrenovatie een echte noodzaak. Bijvoorbeeld bij schade als gevolg van optrekkend vocht, door de invloeden van het weer, mechanische belastingen en atmosferische vervuiling. Wij zorgen ervoor dat uw gevel wordt hersteld in de best mogelijke staat.

De gevel van een monumentaal pand in oude glorie herstellen? Kies gevelrestauratie

Bij de gevelrestauratie van monumentale panden werken wij uitsluitend met traditionele technieken en materialen. Zo blijft het karakter van het monumentale pand bestaan en wordt het pand in zijn oude glorie hersteld. De gevelrestauratie wordt uitgevoerd door gediplomeerd personeel met ruime ervaring in voegwerken, ook wel het restaureren en renoveren van gevels. Zo bent u verzekerd van een eindresultaat van hoge kwaliteit en de beste service.

Kies voor meer dan 40 jaar ervaring

U weet dat u bij BODIMA aan het juiste adres bent door meer dan 40 jaar ervaring met allerlei soorten gebouwen, zoals monumenten? Wij staan voor kwaliteit en degelijkheid met een uitstekende service. Wilt weten wat wij voor uw gevelrenovatie of gevelrestauratie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5729696.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op