Opstijgend vocht behandelen in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Optrekkend vocht

Optrekkend vocht binnenshuis bestrijden doet u het beste met de expertise van BODIMA uit Breda. Heeft u last van muren met vochtplekken? Begint het verf te schilferen of komt het behangpapier los? Dan doet u er verstandig aan om ons in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het waterdicht maken van bestaande ruimten en het bestrijden van optrekkend vocht binnenshuis in Breda, zoals bij een binnenmuur.

Zo gaan wij bij u optrekkend vocht binnenshuis bestrijden

Voor het bestrijden van optrekkend vocht binnenshuis of bij monumenten in Breda, wordt allereerst de bepleistering van de aangetaste zone, zoals een binnenmuur, verwijderd. Zo wordt het verdampen van het vocht bevorderd. Daarna wordt onderaan de muren een ondoordringbaar scherm gevormd dat ervoor zorgt dat er geen vocht vanuit de bodem de muren of de kelder in kan trekken. Na het plaatsen van het ondoordringbare scherm drogen de plekken met optrekkend vocht volledig op. Na het bestrijden van het optrekkend vocht binnenshuis zorgt BODIMA er uiteraard voor dat uw muren er weer uit zien als nieuw.

Wist u dat u gezonder leeft zonder optrekkend vocht?

Wanneer u last heeft van optrekkend vocht ontstaat er een hogere relatieve luchtvochtigheid, wat kan resulteren in schimmelvorming en een lagere warmte-isolatie. Door het optrekkend vocht tijdig binnenshuis te bestrijden bent en blijft u verzekerd van een gezonde leefomgeving voor u en iedereen die bij u leeft.

Optrekkend vocht deskundig verhelpen

Kom snel van uw het optrekkend vocht in uw huis of binnenmuur af door BODIMA uit Breda in te schakelen. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 076-5729696 of vul het contactformulier in. Op dit nummer kunt u ook terecht voor meer informatie over onze werkwijze en het restauratiebedrijf.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op