Opstijgend vocht behandelen in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Optrekkend vocht binnenshuis bestrijden doet u het beste met de expertise van BODIMA uit Breda. Heeft u last van muren met vochtplekken? Begint de verf te schilferen of komt het behangpapier los? Dan doet u er verstandig aan om ons in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het waterdicht maken van bestaande ruimten en het bestrijden van optrekkend vocht binnenshuis, zoals bij een binnenmuur.

Zo gaan wij bij u optrekkend vocht binnenshuis bestrijden

Voor het bestrijden van optrekkend vocht binnenshuis of bij monumenten, wordt allereerst de bepleistering van de aangetaste zone, zoals een binnenmuur, verwijderd. Zo wordt het verdampen van het vocht bevorderd. Daarna wordt onderaan de muren een ondoordringbaar scherm gevormd dat ervoor zorgt dat er geen vocht vanuit de bodem in de muren of de kelder kan trekken. Na het plaatsen van het ondoordringbare scherm drogen de plekken met optrekkend vocht volledig op. Zo maakt u uw kelder waterdicht. Na het bestrijden van het optrekkend vocht binnenshuis zorgt BODIMA er uiteraard voor dat uw muren met vochtproblemen er weer uit zullen zien als nieuw.

U leeft gezonder zonder optrekkend vocht

Wanneer u last heeft van optrekkend vocht ontstaat er een hogere relatieve luchtvochtigheid, wat kan resulteren in schimmelvorming en een lagere warmte-isolatie. Door het optrekkend vocht tijdig binnenshuis te bestrijden bent en blijft u verzekerd van een gezonde leefomgeving voor u en iedereen die bij u leeft.

Laat ons optrekkend vocht deskundig verhelpen

Kom snel van uw het optrekkend vocht in uw huis of binnenmuur af door BODIMA in te schakelen. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen. Op dit nummer kunt u ook terecht voor meer informatie over onze werkwijze en ons restauratiebedrijf.

Neem contact op

Bodima B.V.