Spouwmuurisolatie in Breda, provincie Brabant

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Kies voor een spouwmuurisolatie in Brabant door BODIMA uit Breda. Binnen één dag is uw huis voorzien van een hoogwaardige isolatie door onze specialisten. Het aanbrengen van isolatie voor uw spouwmuur gebeurt niet alleen erg snel, maar het is ook een goede investering. U bespaart geld en uw huis voelt behaaglijker aan. Wat wilt u nog meer?

Bespaar op de energiekosten met spouwmuurisolatie

Het investeren in kwalitatieve spouwmuurinstallatie is erg goed voor uw portemonnee. U verdient uw investering snel terug doordat u uw spouwmuur laat isoleren. Met een muur geïsoleerd door onze specialisten bespaart u ruim negen tot elf m³ gas op elke m² gevel. Daarnaast verhoogt u met deze isolatie de waarde van uw huis.

Binnen één dag is de spouwmuurisolatie aangebracht

Denkt u dat het veel tijd kost om uw huis of een ander pand te laten isoleren met spouwmuurisolatie? Niets is minder waar. BODIMA zorgt door middel van Neopixels voor een snelle en kwalitatieve isolatie van uw spouwmuur in slechts één dag. Wij beschikken over innovatieve injecteringstechnieken, waardoor enkel kleine gaten geboord worden waarna het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Dit is snel, efficiënt en beschadigt uw gevel niet.

Kies voor spouwmuurisolatie en woon comfortabeler

Het aanbrengen van isolatie voor uw spouwmuur laat u comfortabeler wonen. Door de goede warmteverdeling van de isolatie voelen de muren minder koud aan, blijft de warmte langer binnen en voelt uw huis behaaglijk aan. Zo bespaart u ook op uw energierekening.

Wij lossen vochtproblemen op

Vochtproblemen aan de isolatie van uw spouwmuur worden snel opgelost door ons team. Op deskundige wijze inspecteren wij uw isolatie en zorgen dat de vochtproblemen worden verholpen. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de isolatie van uw spouwmuur geen last krijgt van vochtproblemen in muren? Laat uw muren dan volledig door ons isoleren.

Geniet van de vele voordelen van een goede isolatie

Ervaar zelf de voordelen van spouwmuurisolatie door BODIMA en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Bel 076-5729696 om een afspraak in te plannen of als u meer informatie wilt over onze unieke manier van isoleren. Wij denken graag met u mee over de oplossing die het beste bij u en uw pand past.

Neem contact op

Bodima B.V.