Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Bodima heeft de techniek in huis om spouwmuren na te isoleren met hoogwaardige verlijmde EPS parels (Neopixels). Via een specifiek boorpatroon wordt het isolatiemateriaal ingeblazen met toevoeging van Neofixx (lijmbindmiddel) waardoor het zich optimaal hecht tussen de beide wanden van de spouw. Hierdoor is er geen risico op doorzakking van de Neopixels. Binnen één dag is de spouwmuur geïsoleerd en blijft het metselwerk en het aanzicht van de gevel volledig intact door middel van unieke kleine boorgaten (tot en met Ø 14 mm) waarbij de metselstenen niet beschadigd raken.

Neopixels zijn grijze grafietparels, welke een betere reflectie en dus ook een hogere (min. 20%) isolatiewaarde hebben door de toevoeging van grafiet. De korrels zijn eveneens waterbestendig, vlamdovend en geven de woning een verbeterd comfort, minder energielasten en tevens een hogere geluidsisolatie van de behandelde muren. De korrels hebben een ovale vorm, waardoor ze beter de spouw opvullen.

 

Door vakkundig opgeleid personeel door Neopixels wordt er voor aanvang van de werken een grondige inspectie uitgevoerd middels spouwmeting en controle van de spouw met een endoscoop op zuiverheid en eventuele koude bruggen.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500