Gevel bepleisteren

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Gevel bepleisteren

Door meer dan 45 jaar ervaring in het waterdicht bepleisteren van onder andere kelders is BODIMA gespecialiseerd in het gevel bepleisteren. Hierbij speelt niet alleen het esthetische aspect een rol, maar ook de vele detailleringen van de gevel. Wij schenken hier met zorg aandacht aan.

Uw gevel laten bepleisteren op professionele wijze

In samenwerking met onze leveranciers en projectleiders, die diverse cursussen hebben gevolgd, is BODIMA in staat om met haar gespecialiseerde werknemers een goed product af te leveren die voldoen aan uw wensen. Laat u uw gevel door ons bepleisteren? Dan bent u verzekerd van 10 jaar garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over scheurende of loszittende gevelbepleistering, waardoor vochtproblemen als optrekkend vocht kunnen ontstaan.

Subsidie voor het laten aanbrengen van gevelbepleistering in Breda

Er zijn minerale, anorganische, silicaat en silicone gebonden sierpleisters waarbij ook de mogelijkheid bestaat om te pleisteren op gevelisolatieplaten. Onder bepaalde voorwaarden kan hiervoor subsidie gegeven worden door het Rijk en/of de Provincie. Met de vele kleuren die mogelijk zijn en diverse structuren in de eindafwerking kunnen onze buitendienstmedewerkers u met plezier van dienst zijn.

Gebelbepleistering in Breda gescheurd? In een mum van tijd gerepareerd

Heeft u gevelbepleistering door een andere partij laten doen en begint het los te laten of te scheuren, waardoor er water naar binnen komt? Geen nood. BODIMA heeft de kennis in huis om elke gevel met bepleistering vakkundig te herstellen. Wij hanteren verschillende methodes om een type schade te repareren. Samen met u zorgen wij voor de juiste reparatiemethode voor uw situatie.

Laat deskundig uw gevel bepleisteren

Ga voor deskundige gevelbepleistering van BODIMA in Breda. Wij geven u graag advies over de juiste bepleistering voor uw pand. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 076-5729696.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op