Gevelbepleistering in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Dankzij tientallen jaren aan ervaring in waterdichte gevelbepleistering van onder andere kelders is BODIMA in Breda gespecialiseerd in het bepleisteren van uw gevel. Hierbij speelt niet alleen het esthetische aspect een rol, maar ook de vele detailleringen van de gevel. Wij schenken hier uitgebreid aandacht aan.

U rekent bij ons op professionele gevelbepleistering

In samenwerking met onze leveranciers en projectleiders, die diverse cursussen hebben gevolgd, is BODIMA in staat om een goed product af te leveren dat voldoen aan uw wensen. Laat u uw gevel door ons bepleisteren? Dan bent u verzekerd van 10 jaar garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over scheurende of loszittende gevelbepleistering, waardoor vochtproblemen als optrekkend vocht kunnen ontstaan.

Subsidie voor het laten aanbrengen van gevelbepleistering

Er zijn minerale, anorganische, silicaat en silicone gebonden sierpleisters waarbij ook de mogelijkheid bestaat om te pleisteren op gevelisolatieplaten. Onder bepaalde voorwaarden kunt u hiervoor subsidie krijgen van het Rijk en/of de Provincie. Met de vele kleuren die mogelijk zijn en diverse structuren in de eindafwerking kunnen onze buitendienstmedewerkers u met plezier van dienst zijn.

Wij repareren scheuren in uw gevelbepleistering altijd snel

Heeft u gevelbepleistering door een andere partij laten doen en begint het los te laten of te scheuren, waardoor de waterdichting wordt aangetast? Geen nood. Wij hebben de kennis in huis om elke gevel met bepleistering vakkundig te herstellen. Wij hanteren verschillende methodes om een type schade te repareren. U ontvangt bij ons altijd de juiste reparatiemethode zoals een betoninjectie voor uw situatie.

Laat deskundig uw gevel bepleisteren

Ga voor deskundige gevelbepleistering van BODIMA en laat uw gevel afwerken op professionele wijze. U rekent ook op ons voor het reinigen van uw gevel. Wij geven u graag advies over de juiste bepleistering voor uw pand. Neem contact met ons op en bel naar 076-5729696 voor meer informatie over onze diensten.

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.