Betonreparatie door dé specialist uit Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Betonreparatie

Beton is een erg sterk en veelzijdig materiaal, maar er zijn veel redenen waarom betonreparatie nodig is. De weersomstandigheden spelen een rol, corrosieschade, maar bijvoorbeeld ook brandschade.

Betonreparatie zonder constructieaanpassingen

Als u betonreparatie uit laat voeren door BODIMA dan hoeven er in veel gevallen geen constructieaanpassingen plaats te vinden. Dit is wel zo wenselijk, omdat het veel tijd en geld bespaart. Dit doen wij door het gebruik van carbonvezel kunststof lamellen. Hierbij wordt de betonnen constructie dusdanig versterkt dat de constructie de krachten kan blijven opvangen.

Betonrot reparatie met minerale en epoxymortel voor uitstekend resultaat

Met de betoninjectie wordt door middel van een sondering met de hamer gezocht naar de oppervlakten van het beton waar zich betonrot voordoet. Zijn deze gevonden? Dan wordt het beschadigde deel uitgehakt en behandeld zodat de bron van de schade wordt blootgesteld en deze deskundig kan worden gerepareerd. Dit kan ook een deel van de balkonrenovatie of gevelrenovatie omvatten.

Al meer dan 40 jaar ervaring in betonreparatie

Hoe wij u verzekeren van de beste kwaliteit en een goed uitgevoerde betonreparatie middels een betoninjectie? Door onze ruime ervaring en deskundige personeel. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het bedenken van oplossingen voor verschillende constructiereparaties, zoals het herstellen van beton. Voorbeelden hiervan zijn het waterdicht maken van kelders en het repareren en renoveren van gevels in Breda.

Wij repareren uw beton

Schakel voor de reparatie van betonrot BODIMA uit Breda in. Door onze ruime ervaring in het herstellen van beton brengen wij uw beton snel weer in topconditie middels een betoninjectie. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 076-5729696. Deze geeft u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor de reparatie van beton en het herstellen van betonrot.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op