Betoninjectie door dé specialist uit Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Betonreparatie

Betoninjectie is een cruciaal aspect van betonreparatie. Beton is een erg sterk en veelzijdig materiaal, maar reparatie is soms nodig. De weersomstandigheden spelen een rol, corrosieschade, maar bijvoorbeeld ook brandschade. Kies daarom voor professionele hulp van BODIMA uit Breda om uw beton te laten repareren.

Betonreparatie in de vorm van betoninjectie zonder constructieaanpassingen

Als u een betonreparatie uit laat voeren door ons restauratiebedrijf, dan hoeven er in veel gevallen geen constructieaanpassingen plaats te vinden. Dit is wel zo wenselijk, omdat het veel tijd en geld bespaart. Dit doen wij door het gebruik van carbonvezel kunststof lamellen. Hierbij wordt de betonnen constructie dusdanig versterkt dat de constructie de krachten kan blijven opvangen. Daarbij rekent u bij ons op een professionele betoninjectie.

Reparatie met minerale epoxymortel voor uitstekend resultaat

Met de betoninjectie wordt door middel van een sondering met de hamer gezocht naar de oppervlakten van het beton waar schade voorkomt. Zijn deze gevonden? Dan wordt het beschadigde deel uitgehakt en behandeld zodat de bron van de schade wordt blootgesteld en deze deskundig kan worden gerepareerd. Dit kan ook een deel van de balkonrenovatie omvatten. Daarnaast kan dit onderdeel zijn van een gevelrenovatie.

Tientallen jaren aan ervaring met betonreparatie

Hoe wij u verzekeren van de beste kwaliteit en een goed uitgevoerde betonreparatie middels een betoninjectie? Door onze ruime ervaring en deskundige personeel. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het bedenken van oplossingen voor verschillende constructiereparaties, zoals het herstellen van beton. Voorbeelden hiervan zijn het waterdicht maken van kelders en het repareren en renoveren van gevels.

Schakel ons in voor de reparatie van uw beton

Schakel BODIMA in voor de reparatie van uw beton. Door onze ruime ervaring in het herstellen van beton brengen wij uw beton snel weer in topconditie middels een betoninjectie. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 076-5729696. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor de reparatie van beton en het herstellen van betonrot.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.