Uw muur waterdicht laten maken in Breda

Home » Waterdicht maken

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

BODIMA uit Breda is een ware expert in het waterdicht maken of hydrofoberen van verschillende ruimtes en oppervlaken. Ongeacht of u last heeft van optrekkend vocht in de kelder of uw gevel wilt beschermen tegen vochtdoorslag, onze experts bieden u in elke situatie een gepast oplossing. Zo beschermt u uw woning of pand tegen schade en betonrot, en kunt u nog vele jaren genieten van het gebruik ervan.

Kies voor een waterdichte oplossing en vraag een offerte aan!

Neem contact op

Waterdicht maken van uw gevel, kelder of andere oppervlakken

Sommige bouwmaterialen, zoals beton en natuursteen hebben het vermogen om water vast te houden. Dit leidt echter tot schade aan het voegwerk, betonrot en verwering van zandsteen. Daarom is het belangrijk om deze oppervlaktes te hydrofoberen, ofwel waterdicht te maken. Zeker in een kelder is dit belangrijk, om te voorkomen dat vocht opstijgt naar de verdiepingen erboven en de integriteit van de structuur aantast. Om uw kelder efficiënt en doeltreffend waterdicht te maken, ontwikkelde BODIMA uit Breda een unieke werkwijze. Hierbij worden binnen, of bij uitzondering buiten, drie mortelalgen aangebracht op de wanden en twee lagen op de vloer. Deze mortellagen bestaan vormen waterdichte kristallen ten gevolge van een chemische reactie om de waterdichtheid te garanderen. Deze werkwijze voldoet aan de norm PTV 500 klasse 4.2.8 en is daardoor ook toepasbaar in drinkwatervoorzieningen, zwembaden, vijvers en dergelijke. Zo kunt u altijd rekenen op de kennis en ervaring van BODIMA voor het hydrofoberen van bepaalde ruimtes of oppervlaktes.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Bel voor een afspraak en laat uw kelder of zwembad hydrofoberen

Wilt u uw kelder, zwembad of gevel waterdicht maken door ons ervaren bedrijf? Ontvangt u graag meer informatie over hydrofoberen? We geven u graag advies of maken een afspraak als u telefonisch contact met ons opneemt. U bereikt ons via het nummer 076-5729696.

Neem contact op

Bodima B.V.