Uw muur waterdicht laten maken in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Waterdicht maken

BODIMA uit Breda is een ware expert in het waterdicht maken of hydrofoberen van verschillende ruimtes en oppervlaken, zoals uw muur of balkonvloer. Ongeacht of u last heeft van optrekkend vocht of u uw gevel wilt beschermen tegen vochtdoorslag, onze experts bieden u in elke situatie een gepaste oplossing. Zo beschermt u uw woning of pand tegen schade, en kunt u nog vele jaren genieten van het gebruik ervan.

Waterdicht maken van uw muur, balkonvloer of andere oppervlakken

Sommige bouwmaterialen, zoals natuursteen, hebben het vermogen om water vast te houden. Dit leidt echter tot schade aan het voegwerk en verwering van zandsteen. Daarom is het belangrijk om deze oppervlaktes te hydrofoberen, ofwel waterdicht te maken. Zeker in een onderhuis is dit belangrijk, om te voorkomen dat vocht optrekt naar de verdiepingen erboven en de integriteit van de structuur aantast. Om uw kelder efficiënt waterdicht te maken, ontwikkelde BODIMA een unieke werkwijze. Hierbij worden binnen, of bij uitzondering buiten, drie mortellagen aangebracht op de wanden en twee lagen op de vloer. Deze mortellagen vormen waterdichte kristallen ten gevolge van een chemische reactie om de waterdichtheid van uw balkonvloer of muur te garanderen. Deze werkwijze voldoet aan de norm PTV 500 klasse 4.2.8 en is daardoor ook toepasbaar in drinkwatervoorzieningen, zwembaden, vijvers en dergelijke. Zo rekent u altijd op de kennis en ervaring van BODIMA voor het hydrofoberen van bepaalde ruimtes of oppervlaktes.

Bel voor een afspraak en laat uw zwembad hydrofoberen

Wilt u uw zwembad, muur of balkonvloer waterdicht maken door de ervaren specialisten van ons bedrijf? Ontvangt u graag meer informatie over hydrofoberen? We geven u graag advies over het waterdicht maken van uw muur of balkonvloer. Maak een afspraak met ons team en neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons via het nummer 076-5729696.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.