Voegwerken

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Voegwerken

Zijn de voegwerken van uw pand aan vervanging toe? Omdat ze er niet meer zo mooi uitzien of dat ze bijvoorbeeld aan het afbrokkelen zijn? Dan doet u er verstandig aan om BODIMA in te schakelen. Met de benodigde kennis en ervaring beoordelen wij het huidige voegwerk en bepalen of deze geheel moet worden vervangen of plaatselijk gerepareerd kan worden om zo het beste resultaat te behalen.

Voegwerken renoveren met stijlbehoud van uw pand

Om uw huis er weer top uit te laten zien, zijn vakkundig gerenoveerde voegwerken van groot belang. BODIMA werkt met verschillende soorten voegsels. Hierdoor zijn wij in staat om de voegwerken van uw pand plaatselijk of geheel te repareren of te vervangen na een grondige inspectie. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste passende voegsoort voor uw pand. Zo weet u zeker dat de nieuwe voegwerken exact aansluiten bij de gevel van uw pand. Er zijn allerlei verschillende voegsels die wij gebruiken, dit zijn onder andere:

  • Snijvoegen
  • Daggevoegen
  • Knipvoegen
  • Doorgestreken voegen
  • Schaduw voegen

Laat BODIMA uw pand deskundig voegen

Als u uw voegwerken door BODIMA laat behandelen dan bent u verzekerd van de beste service en hoge kwaliteit voegwerk en beton. Hoe dat komt? Door onze jarenlange ervaring en ons deskundige personeel. Ervaar zelf het vakmanschap van BODIMA door te bellen naar 076-5729696. U kunt op dit nummer terecht bij vragen en om direct een afspraak te maken.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.