De renovatie van voegwerk in Breda

Home » Voegwerk renovatie

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Is het voegwerk van uw pand toe aan renovatie in Breda, bijvoorbeeld omdat het er niet meer zo mooi uitziet of doordat het voegwerk afbrokkelt? Dan doet u er verstandig aan om BODIMA uit Breda in te schakelen voor uw voegwerken. Met de benodigde kennis en ervaring van onze medewerkers uit Breda beoordelen we het huidige voegwerk en bepalen we of deze alleen renovatie behoeft of in het geheel vervangen moet worden. Deze keuzes wegen we goed met elkaar af, want wij gaan alleen voor het beste resultaat.

Kies voor voegwerk renovatie en versterk uw woning!

Neem contact op

Uw voegwerk ondergaat de renovatie met stijlbehoud van uw pand in Breda

Om uw huis in Breda er weer top uit te laten zien, zijn vakkundig gerenoveerde voegwerken van groot belang. BODIMA werkt met verschillende soorten voegsels. Hierdoor zijn wij in staat om de voegwerken van uw pand plaatselijk of geheel te repareren of te vervangen na een grondige inspectie. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste passende voegsoort voor de renovatie van het voegwerk van uw pand in Breda. Zo weet u zeker dat de nieuwe voegwerken exact aansluiten bij de gevel van uw pand. Er zijn allerlei verschillende voegsels die wij gebruiken, dit zijn onder andere:

  • Snijvoegen
  • Daggevoegen
  • Knipvoegen
  • Doorgestreken voegen
  • Schaduw voegen

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Laat ons uw pand deskundig voegen

Als u uw voegwerken door BODIMA uit Breda laat behandelen, dan bent u verzekerd van de beste service en hoge kwaliteit voegwerk en beton. Hoe dat komt? Door onze jarenlange ervaring en ons deskundige personeel. Ervaar zelf het vakmanschap van BODIMA door te bellen naar 076-5729696. U kunt op dit nummer terecht bij vragen over de renovatie van voegwerk en om direct een afspraak te maken voor uw pand in Breda. We geven ook graag meer informatie over onze andere werkzaamheden, zoals het afwerken van een betonvloer.

Neem contact op

Bodima B.V.