De renovatie van voegwerk in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Voegwerk renovatie

Is het voegwerk van uw pand toe aan renovatie in Breda, bijvoorbeeld omdat het er niet meer zo mooi uitziet of doordat het voegwerk afbrokkelt? Dan doet u er verstandig aan om BODIMA in te schakelen voor uw voegwerken. Met de benodigde kennis en ervaring van onze medewerkers beoordelen we het huidige voegwerk en bepalen we of deze alleen renovatie behoeft of in het geheel vervangen moet worden. Deze keuzes wegen we goed met elkaar af, want wij gaan alleen voor het beste resultaat.

Uw voegwerk ondergaat de renovatie met stijlbehoud van uw pand

Om uw huis er weer top uit te laten zien, zijn vakkundig gerenoveerde voegwerken van groot belang. BODIMA werkt met verschillende soorten voegsels. Hierdoor zijn wij in staat om de voegwerken van uw pand plaatselijk of geheel te repareren of te vervangen na een grondige betoninspectie. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste passende voegsoort voor de renovatie van het voegwerk van uw pand. Zo weet u zeker dat de nieuwe voegwerken die we bij de gevelrenovatie gebruiken, exact aansluiten bij de gevel van uw pand. Er zijn allerlei verschillende voegsels die wij gebruiken, dit zijn onder andere:

  • Snijvoegen
  • Daggevoegen
  • Knipvoegen
  • Doorgestreken voegen
  • Schaduw voegen

Laat ons uw pand deskundig voegen

Als u uw voegwerken door BODIMA laat behandelen, dan bent u verzekerd van de beste service en hoge kwaliteit voegwerk en herstel van betonrot. Hoe dat komt? Door onze jarenlange ervaring in waterdichting en ons deskundige personeel. Ervaar zelf het vakmanschap van BODIMA door te bellen naar 076-5729696. U kunt op dit nummer terecht bij vragen over de renovatie van voegwerk en om direct een afspraak te maken voor uw pand. We geven ook graag meer informatie over onze andere werkzaamheden, zoals het afwerken van een betonvloer.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.