Vochtproblemen muren

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Vochtproblemen muren

BODIMA zorgt ervoor dat vochtproblemen bij uw muren en kelder snel en deskundig worden opgelost. Door middel van onze jarenlange ervaring, deskundige personeel en efficiënte technieken bent u verzekerd van een uitmuntend resultaat.

Verhelp vochtproblemen bij uw muren in een mum van tijd

BODIMA verhelpt de vochtproblemen door uw muren allereerst door de aangetaste bepleistering te verwijderen tot aan de bakstenen. Hierdoor kan de muur luchten en kan het vocht eenvoudig verdampen. Vervolgens wordt er een ondoordringbaar scherm geplaatst onder aan de muren, zodat in het vervolg geen vocht meer in de muren kan trekken en het huidige vocht verdampt. Door onze werkwijze ziet u snel resultaat en hoeft u zich geen zorgen te maken over een herhaling van vochtproblemen bij uw muren.

Vochtproblemen in uw kelder? Wij zijn u van dienst

Meer dan 40 jaar geleden is BODIMA begonnen met het waterdicht maken van kelders. Hierdoor zijn wij de ideale partij om vochtproblemen in uw kelder te verhelpen. Ons deskundige personeel doet er alles aan om de vochtproblemen in uw kelder zo snel mogelijk op te lossen. Dit doen zij door middel van innovatieve technieken en de beste materialen. Wij zorgen er niet alleen voor dat de vochtproblemen worden opgelost, maar wij zijn in staat om uw kelder volledig waterdicht te maken.

Droge muren en een waterdichte kelder door de specialist

Laat uw vochtproblemen snel oplossen door BODIMA. U bereikt ons door te bellen naar 076-5729696. Een van onze specialisten geeft u graag meer informatie over onze werkwijze en maakt een afspraak met u. Zo bent u snel zeker van droge muren en een waterdichte kelder.  

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht