Vochtproblemen bij muren in Breda lossen we op

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Vochtproblemen muren

BODIMA zorgt ervoor dat vochtproblemen bij uw muren en kelder in Breda snel en deskundig worden opgelost. Door middel van onze jarenlange ervaring, het deskundige personeel en de efficiënte technieken bent u verzekerd van een uitmuntend resultaat.

Verhelp vochtproblemen bij uw muren in Breda in een mum van tijd

We verhelpen de vochtproblemen bij uw muren in Breda allereerst door de aangetaste bepleistering te verwijderen tot aan de bakstenen. Hierdoor kan de muur luchten en kan het vocht eenvoudig verdampen. Vervolgens wordt er een ondoordringbaar scherm geplaatst onder aan de muren, zodat in het vervolg geen vocht meer in de muren kan trekken en het huidige vocht verdampt. Door onze werkwijze ziet u snel resultaat en hoeft u zich geen zorgen te maken over een herhaling van optrekkend vocht of andere vochtproblemen bij uw muren.

Vochtproblemen in uw kelder? Wij zijn u van dienst

Vele jaren geleden begon BODIMA begonnen met het waterdicht maken van kelders. Hierdoor zijn wij de ideale partij in Breda om vochtproblemen in uw kelder te verhelpen. Ons deskundige personeel uit Breda doet er alles aan om de vochtproblemen in uw kelder zo snel mogelijk op te lossen. Dit doen zij door middel van innovatieve technieken, zoals injecteringswerken, en de beste materialen. Wij zorgen er niet alleen voor dat de vochtproblemen worden opgelost, maar wij zijn in staat om uw kelder in Breda volledig waterdicht te maken.

Droge muren en een waterdichte kelder door de specialist

Laat uw vochtproblemen in de kelder en de muren snel oplossen door BODIMA uit Breda. U bereikt ons door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen. Een van onze specialisten geeft u graag meer informatie over onze werkwijze en maakt een afspraak met u. Zo bent u snel af van de vochtproblemen in uw muren en kelder in Breda, Tilburg of Den Bosch. 

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op