Vochtproblemen bij muren in Breda lossen we op

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

U verhelpt de vochtproblemen bij de muren van uw kelder in Breda snel en deskundig met de hulp van BODIMA. Dankzij onze jarenlange ervaring, het deskundige personeel en de efficiënte technieken bent u verzekerd van een uitmuntend resultaat.

Verhelp vochtproblemen in uw muren in een mum van tijd

We verhelpen de vochtproblemen bij uw muren allereerst door de aangetaste bepleistering te verwijderen tot aan de bakstenen. Hierdoor lucht de muur en verdampt het vocht. Vervolgens wordt er een ondoordringbaar scherm geplaatst onder aan de muren, zodat in het vervolg geen vocht meer in de muren trekt en het huidige vocht verdampt. U ziet dankzij onze werkwijze snel resultaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een herhaling van optrekkend vocht of andere vochtproblemen bij uw muren.

Wij zijn u van dienst bij vochtproblemen in uw kelder

Vele jaren geleden begon BODIMA met het waterdicht maken van kelders. Hierdoor zijn wij het ideale restauratiebedrijf dat u inschakelt om vochtproblemen in uw kelder te verhelpen. Ons deskundige personeel doet er alles aan om de vochtproblemen in uw kelder zo snel mogelijk op te lossen. Dit doen zij door middel van innovatieve technieken, zoals injecteringswerken, en de beste materialen. Uw vochtproblemen worden niet alleen opgelost, maar wij zijn ook in staat om uw kelder volledig waterdicht te maken.

Kies voor de hulp van een specialist

Laat de vochtproblemen in de kelder of uw muren snel oplossen door BODIMA. Bereik ons door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen. Een van onze specialisten geeft u graag meer informatie over onze werkwijze en maakt een afspraak met u. Zo bent u snel af van de vochtproblemen in uw muren en kunt u ons uw kelder laten dichten in Tilburg, bijvoorbeeld. 

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.