Opstijgend vocht behandelen

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Laat opstijgend vocht in uw kelder of elders in uw huis of pand zo snel mogelijk behandelen door een expert en voorkom betonrot en andere schade. BODIMA heeft veel ervaring met het waterdicht maken van verschillende ruimtes en oppervlaktes, en ook met het herstellen van betonrot. Reken daarom op ons team van vakkundige medewerkers om uw pand te beschermen tegen optrekkend vocht.

Opstijgend vocht behandelen met een gespecialiseerde injectie

Het is belangrijk om opstijgend vocht tijdig te laten behandelen door een expert. Wanneer u het vocht geen halt toeroept, leidt dit namelijk tot vochtvlekken op de muren, afbladderende verf, het verweren van de kozijnen en mogelijk zelfs betonrot. Ook heeft dit vocht een invloed op uw eigen gezondheid en kan het leiden tot schimmelvorming. Reken daarom op de experts van BODIMA. Bij het behandelen van opstijgend vocht beginnen we altijd met het opdrogen van de muren door deze te injecteren met een blokkeringshars. Vervolgens verwijderen we de bepleistering in de aangetaste zone en boren we gaten in de muren met een diepte van 5 cm. Deze gaten worden vervolgens geïnjecteerd onder lage druk om opstijgend vocht te voorkomen in de toekomst.

Schakel een expert in en pak vocht in uw woning aan

Schakel een expert van ons bedrijf in om opstijgend vocht in uw woning of pand te behandelen. Heeft u onze andere diensten, zoals gevelbepleistering of betonvloerafwerking, ook nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel het nummer 076-5729696 voor meer informatie of een afspraak.

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.