Reparatie van uw natuursteen in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Natuursteen reparatie

Als uw natuursteen toe is aan reparatie in Breda, wilt u natuurlijk dat deze deskundig wordt uitgevoerd. Veel panden, waaronder monumentale panden, bevatten natuursteen dat door allerlei verschillende situaties beschadigd kan raken. BODIMA zorgt ervoor dat het natuursteen op klassieke wijze wordt gerepareerd.

Natuursteen weer in de oude staat na vakkundige reparatie

Het is belangrijk dat het natuursteen weer in zijn oude glorie wordt hersteld. Met een reparatie voor uw natuursteen door onze vakmensen bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Wij maken gebruik van een restauratiemortel dat is opgebouwd uit een mineraal bindmiddel en natuursteen dat in het laboratorium wordt ingekleurd. Hiermee proberen wij de originele kleur zo goed mogelijk te benaderen.

In vijf stappen vindt de reparatie van het natuursteen plaats

Als u het natuursteen laat repareren door BODIMA dan gebeurt dit in slechts vijf stappen. Allereerst wordt de beschadigde natuursteen onderzocht. Daarna wordt de restauratiemortel gemaakt met grote zorg voor de juiste kleur. Het beschadigde gedeelte natuursteen wordt weggehaald en de restauratiemortel wordt daarna aangebracht door ons ervaren personeel. Ook worden er eventueel voegwerken hersteld. Hierna is het slechts een kwestie van uitharden en het natuursteen is weer in de best mogelijke staat. Het gerepareerde natuursteen van uw gevelrenovatie, bijvoorbeeld, kan worden gereinigd en onderhouden zoals origineel natuursteen.

Profiteer van een deskundig uitgevoerde reparatie

Uw natuursteen verdient de best mogelijke reparatie, zeker wanneer het monumenten betreft. Bij BODIMA weet u zeker dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is. Wilt u weten wat wij voor uw natuursteen kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076-5729696. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en geven u passend advies.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.