Reparatie van uw natuursteen in Breda

Home » Natuursteenreparatie

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Wanneer natuursteen repartie nodig is, wilt u natuurlijk dat dit deskundig wordt uitgevoerd. Veel panden, waaronder monumentale panden, bevatten natuursteen dat door allerlei verschillende situaties beschadigd kan raken. BODIMA zorgt ervoor dat het natuursteen op klassieke wijze wordt gerepareerd.

Ontdek onze deskundige natuursteenreparatiediensten!

Neem contact op

Natuursteen weer in de oude staat na vakkundige reparatie

Het is belangrijk dat het natuursteen weer in zijn oude glorie wordt hersteld. Met natuursteen reparatie door BODIMA bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Wij maken gebruik van een restauratiemortel dat is opgebouwd uit een mineraal bindmiddel en natuursteen dat in het laboratorium wordt ingekleurd. Hiermee proberen wij de originele kleur zo goed mogelijk te benaderen.

In 5 stappen vindt de reparatie van het natuursteen plaats

Als u het natuursteen laat repareren door BODIMA dan gebeurt dit in slechts 5 stappen. Allereerst wordt de beschadigde natuursteen onderzocht. Daarna wordt de restauratiemortel gemaakt met grote zorg voor de juiste kleur. Het beschadigde gedeelte natuursteen wordt weggehaald en de restauratiemortel wordt daarna aangebracht door ons ervaren personeel. Ook worden er eventueel nieuwe voegen. Hierna is het slechts een kwestie van uitharden en het natuursteen is weer in de best mogelijke staat. Het gerepareerde natuursteen kan worden gereinigd en onderhouden zoals origineel natuursteen.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Profiteer van een deskundig uitgevoerde reparatie

Uw natuursteen verdient de best mogelijke reparatie, zeker wanneer het monumenten betreft. Bij BODIMA weet u zeker dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is. Wilt u weten wat wij voor uw natuursteen kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076-5729696. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en geven u passend advies.

Neem contact op

Bodima B.V.