Monumentenrestauratie in Breda

Home » Monumentenrestauratie

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Schakel BODIMA uit Breda in voor een monumenten restauratie en kies voor een prachtig resultaat dat tot stand komt binnen de wettelijke regels. Monumentale panden zijn mooi en vormen een belangrijk deel van ons cultureel erfgoed. Het is daarom belangrijk om deze panden weer in ere te herstellen en voldoende te beschermen tegen de tand des tijds. Onze experts realiseren dit graag voor u, met de nodige aandacht en respect.

Ontdek onze gespecialiseerde diensten voor monumentenrestauratie!

Neem contact op

Monumenten restauratie gebeurt altijd met de nodige zorg

Het is belangrijk om monumenten tijdens een restauratie met de nodige zorg en aandacht te behandelen, zoals ook wordt bepaald in enkele wettelijke regels. BODIMA uit Breda heeft hier veel ervaring in en herstelt uw pand op ambachtelijke wijze weer in ere. Zo kunnen we het voegwerk herstellen, gebruikmakend van hetzelfde type ambachtelijke mortel in de oorspronkelijke kleur. Ook voor het repareren van metselwerk, werken we enkel met stenen die overeenkomen met de oorspronkelijke elementen. Bij de restauratie van monumenten is het ook mogelijk ons in te schakelen voor het reinigen van het object. Dit doen we met de zachte hand, zodat de materialen niet beschadigen. Om vochtdoorslag via de muren te vermijden, kunnen we het monument ook beschermen met bijenwas. Dit natuurlijke product is eenvoudig aan te brengen, vormt geen hinderlijk laagje en is sterk waterwerend.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Laat ons uw monument restaureren

Laat de restauratie van uw monumenten over aan onze experts voor een prachtig resultaat met respect voor het karakter van het pand en de regelgeving. Ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze en diensten? Of wilt u meteen een afspraak inplannen? Bel dan naar 076-5729696.

Neem contact op

Bodima B.V.