Laat uw kelder in Breda waterdicht maken

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Kelder waterdicht maken

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? Kies voor de jarenlange ervaring van BODIMA. Door meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kelderdichting zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in deze markt. Hierdoor verzekeren wij u van het kwalitatief en degelijk dichten van uw kelder.

Zo kunnen wij uw kelder waterdicht maken

De werkwijze van BODIMA bestaat uit een drietal mortellagen op de wanden en tweetal op de vloer. De unieke samenstelling van de verschillende mortellagen wordt bereikt door de verhouding van schoon rijnzand, cement en speciale waterdichtingsproducten. Door een chemische reactie worden in de capillaire poriën onoplosbare kristallen gevormd die de waterdicht maken van uw kelder in Breda garanderen.

Voorkom kelderlekkage? Kies voor een specialistische kelderdichting

De kelderdichting van BODIMA is uitermate geschikt voor het dichten van een gemetselde (bestaande) kelder van binnenuit (passieve zijde), maar kan tevens aan de buitenzijde (actieve zijde) van constructies worden aangebracht. Oude bestaande kelders, gewelfkelders, kunnen op een ambachtelijke wijze met moderne technieken als het impregneren van gevels weer onder volledige 10-jarige garantie waterdicht worden gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat u de komende tijd geen last heeft van lekkage. De kelderdichting volgens de werkwijze van BODIMA voldoet aan de norm PTV 500 klasse 4.2.8 en draagt het predicaat “drinkwaterkwaliteit” WTC dus toepasbaar in drinkwatervoorzieningen, zwembaden, vijvers e.d. De voorbereidingen van de ondergrond die nodig zijn en de te ondernemen acties zullen tijdens een vrijblijvende inspectie door BODIMA uit Breda uitgevoerd worden.

Kelderdichting door middel van het aanbrengen van voegbanden

Er kunnen zich situaties voordoen bij ondergrondse constructies waarbij het aanbrengen van waterdichte elastische voegbanden bij zettingsscheuren, thermische scheuren, kimaansluitingen en dilataties de voorkeur geeft ten opzichte van het injecteren. Voegbanden kunnen onzichtbaar verwerkt worden in de waterdichte bepleistering volgens het BODIMA-Procedé waar al scheurvorming in de ondergrond bekend is of eventueel te verwachten is. Deze methode werkt preventief tegen kelderlekkage en andere vochtproblemen in muren.

Afdichten van kabel-/buisdoorvoeringen, zelfs onder waterdruk

Indien er tijdens de bouw van een kelder of andere ondergrondse constructie, geen rekening is gehouden met het op een correcte manier afdichten van kabel- en buisdoorvoeringen heeft BODIMA de technieken in huis om zelfs onder waterdruk deze te dichten. Hierdoor wordt de veiligheid in huis extra gegarandeerd.

Waterdichte minerale bestrijkingsmortels voor het waterdicht maken van uw kelder

BODIMA is erkend verwerker van speciale Zwitserse waterdichtingsmortels met specifieke eigenschappen ten behoeve van afdichting en conservering van ondergrondse constructies. In dit gamma bevinden zich ook elastische waterdichte bestrijkingsmortels (te hanteren bij constructies waar zich spanningen en zettingen voordoen) en warmte isolerende mortels (in ondergrondse ruimten met condens problemen). Ontgraven/blootleggen van de kabel- en buisdoorvoeringen is meestal niet nodig en kunnen van binnenuit onder volledige garantie van 10 jaar gedicht worden door bijvoorbeeld het aanbrengen van zwellende pasta’s, waterdichte zwellende vloeibare manchetten of injecteren.

Specialistische waterdichting van uw kelder door ons

Kelderlekkage wordt verleden tijd met een waterdichting van uw kelder door BODIMA. Wilt u weten wat wij voor uw kelder kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5729696.

 

 

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op