Kelder dichten in regio Tilburg

Home » Kelder dichten

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Als u uw kelder wilt laten dichten in Tilburg of Den Bosch, is BODIMA hét bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn een bedrijf uit Breda met vele jaren aan ervaring op het gebied van onder andere het dichten van kelders. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar als u deze werkzaamheden overlaat aan onze experts in dit vakgebied, weet u zeker dat uw kelder op de beste manier wordt gedicht. Wij staan voor degelijkheid en kwaliteit en waarborgen dit onder meer door ons VCA-certificaat.

Laat uw kelder dichten door onze ervaren specialisten in Tilburg!

Neem contact op

Waarom u door ons een kelder laat dichten nabij Tilburg of Den Bosch

Gezien we gevestigd zijn in Breda, dichten we kelders op plaatsen in deze omgeving, zoals Tilburg en Den Bosch. Tot onze injecteringswerken behoort onder meer het dichten van kelders. We raden u aan om een kelder door ons te laten dichten, aangezien kelders erg gevoelig zijn voor vochtproblemen. Hierdoor ontstaan er vaak vervelende situaties die leiden tot onder meer:

Met behulp van een bepleisteringssysteem dichten we uw kelder in de omgeving van Breda, Tilburg en Den Bosch. Dit doen we ook als er bijvoorbeeld een scheur is ontstaan in uw kelder, want ook voor diverse soorten restauratiewerkzaamheden kunt u bij ons ervaren bedrijf terecht.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Laat uw kelder in Den Bosch, Tilburg of Breda door ons dichten en ervaar de voordelen van deze dichting. Bel naar 076-5729696 of vul het contactformulier in en bespreek de mogelijkheden voor uw kelder. Ook als u interesse heeft in onze andere werkzaamheden, zoals de reparatie van voegwerk, staan we u graag te woord.

Neem contact op

Bodima B.V.