Inspectie van beton

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

De inspectie van het beton in verschillende constructies is belangrijk om de veiligheid te blijven garanderen. BODIMA uit Breda brengt eventuele schade, de omvang ervan en de toekomstverwachtingen van uw betonnen constructie in beeld en zorgt ervoor dat deze weer in een gezonde conditie wordt gebracht.

Klaar voor de toekomst met een grondige inspectie van het beton

Elke constructie van beton heeft baat bij een grondige inspectie. Hiermee spoort u eventuele schade op aan bijvoorbeeld monumenten en zorgt u dat risicofactoren in kaart worden gebracht. Tijdens de inspectie van het beton door BODIMA wordt allereerst de gehele betonnen oppervlakte gereinigd met een hogedrukspuit. Daarna vindt er een visuele inspectie plaats en een sondering met een hamer op alle oppervlakten van het beton. Wanneer er schade of een potentieel gevaar wordt geconstateerd, zorgt ons ervaren personeel ervoor dat dit zo deskundig mogelijk wordt opgelost. Met deze inspectie maakt u uw constructie van beton klaar voor de toekomst. Vul dit eventueel aan met een betoninjectering

Houd uw beton in de best mogelijke staat

U schakelt BODIMA in voor het uitvoeren van een deskundige inspectie door te bellen naar 076-5729696. Daarnaast staan wij voor u klaar met diverse andere diensten, zoals het oplossen van kelderlekkages. Ook vertrouwt u op ons voor het reinigen van uw gevel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Heeft u eerst nog vragen? Ook dan kunt u bellen naar het eerdergenoemde telefoonnummer.

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.