Inspectie beton

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Inspectie beton

De inspectie van het beton in verschillende constructie is belangrijk om de veiligheid te blijven garanderen. BODIMA brengt eventuele schade, de omvang ervan en toekomstverwachtingen van de betonnen constructie in beeld en zorgt ervoor dat deze weer in een gezonde conditie wordt gebracht.

Klaar voor de toekomst met een grondige inspectie van het beton

Elke constructie van beton heeft baat bij een grondige inspectie. Hiermee spoort u eventuele schade op en zorgt u dat risicofactoren in kaart worden gebracht. Tijdens de inspectie van het beton door BODIMA wordt allereerst de gehele betonnen oppervlakte gereinigd met een hogedrukspuit. Daarna vindt er een visuele inspectie plaats en een sondering met een hamer op alle oppervlakten van het beton. Wanneer er schade of een potentieel gevaar wordt geconstateerd zorgt ons ervaren personeel ervoor dat dit zo deskundig mogelijk wordt opgelost. Met deze inspectie maakt u uw constructie van beton klaar voor de toekomst.  

Houdt uw conditie in de best mogelijke staat

U schakelt BODIMA in voor het uitvoeren van een deskundig inspectie door te bellen naar 076-5729696. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Heeft u eerst nog vragen? Ook dan kunt u bellen naar het eerdergenoemde telefoonnummer.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht