Gevelreiniging voor ieder huis of bedrijfspand in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Uw huis of bedrijfspand ziet er weer uit als nieuw met professionele gevelreiniging door BODIMA uit Breda. Laat uw gevel in Bergen op Zoom of Den Bosch minstens eens in het jaar reinigen, want onder andere weersomstandigheden en uitlaatgassen vervuilen de buitenkant van uw pand. Door het reinigen van de gevel wordt al het vuil verwijderd, waardoor de gevel er weer goed uitziet en de waarde van uw pand wordt verhoogd.

Uw huis of bedrijfspand weer als nieuw door gevelreiniging

Door middel van de nieuwste technieken en onze ruime ervaring zijn wij in staat om de bepleistering van uw gevel op een passende manier te reinigen. Wist u dat er meer dan zes verschillende manieren zijn die we kunnen inzetten om uw gevel te reinigen in de omgeving van Den Bosch? Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Koud water reinigen
  • Warm water reinigen
  • Jos-reinigen
  • Torbo-reinigen

Samen met u bekijken wij welke vorm van gevelreiniging het beste past bij uw pand. Hierbij streven wij naar het best mogelijke eindresultaat en het hoogste rendement van de gevelrenovatie.

Verhoog de waarde van uw pand door de gevel te reinigen

Kleine dingen maken het verschil, zo ook een goed uitgevoerde gevelreiniging en betoninspectie. Uw pand kan flink in waarde stijgen door een gevelreiniging van BODIMA. Dit is dus ideaal als u van plan bent om uw huis of bedrijfspand te gaan verkopen. U bent bij ons verzekerd van de beste service en personeel met veel ervaring, waardoor wij elk project tot een goed einde brengen.

Ontvang vrijblijvend advies

De specialisten van ons restauratiebedrijf voorzien u graag van deskundig advies over de beste manier om uw gevel in Den Bosch of Bergen op Zoom te reinigen. Wilt u deskundig en betrouwbaar advies over gevelreiniging? Of wilt u uw gevel laten impregneren? Neem dan contact met ons op en bel 076-5729696 of vul het contactformulier in. We stellen geheel vrijblijvend een offerte op en gaan pas aan de slag als u tevreden bent met het door ons op maat gemaakte voorstel.

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.