Gevelreiniging voor ieder huis of bedrijfspand in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Gevelreiniging

Uw huis of bedrijfspand ziet er weer uit als nieuw met professionele gevelreiniging door BODIMA. Door het reinigen van de gevel wordt al het vuil verwijderd waardoor de gevel er weer goed uitziet en de waarde van uw pand wordt verhoogd.

Uw huis of bedrijfspand weer als nieuw door gevelreiniging

Door middel van de nieuwste technieken en onze ruime ervaring zijn wij in staat om uw gevel op een passende manier te reinigen. Wist u dat er meer dan 6 verschillende manieren zijn om uw gevel te reinigen? Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Koud water reinigen
  • Warm water reinigen
  • Jos-reinigen
  • Torbo-reinigen

Samen met u bekijken wij welke vorm van gevelreiniging het beste past bij uw pand in Breda. Hierbij streven wij naar het best mogelijke eindresultaat en het hoogste rendement.

Verhoog de waarde van uw pand door de gevel te reinigen

Kleine dingen maken het verschil, zo ook een goed uitgevoerde gevelreiniging. Uw pand kan flink in waarde stijgen door een gevelreiniging door BODIMA. Ideaal dus als u van plan bent om uw huis of bedrijfspand te gaan verkopen. U bent bij ons verzekerd van de beste service en personeel met veel ervaring, waardoor wij elk project tot een goed einde brengen.

Ontvang advies zonder ergens aan vast te zitten

Wij voorzien u graag van deskundig advies over de beste manier om uw gevel in Breda te reinigen. Wilt u advies? Bel ons dan op het telefoonnummer 076-5729696. Als u met ons belt zit u nergens aan vast, dus waar wacht u nog op?

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht