Betonvloer afwerken

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Uw betonvloer afwerken door bijvoorbeeld uw balkonvloer waterdicht te maken? Schakel Bodima in. Zo wordt uw betonvloer gegarandeerd professioneel afgewerkt. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het waterdicht maken van betonconstructies, zoals bijvoorbeeld kelders, balkons, galarijvloeren en terrassen.

De betonvloer afwerken met verschillende afwerkingen

Elke betonvloer is anders, daarom is de juiste manier van afwerken erg belangrijk. Wat voor afwerking u nodig heeft is afhankelijk van de betonvloer, maar ook van hetgeen waarvoor de vloer voor gebruikt wordt. Bodima gaat samen met u op zoek naar de juiste manier voor het afwerken van uw betonvloer. De verschillende vloerafwerkingen zijn onder andere Epoxy coating, polyurethaan coating en troffelvloeren.

Hier moet u rekening mee houden bij het waterdicht laten maken van uw balkonvloer

Bij het waterdicht maken van uw balkonvloer zijn er verschillende dingen waarop wordt gelet. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuurbelasting van het balkon, de drukvastheid, de slijtvastheid en de structuurafwerking. Bodima geeft u deskundig advies over al deze factoren. Zo heeft u snel zekerheid over de manier waarop wij uw balkon waterdicht kunnen maken.

Het afwerken van de betonvloer voor elke betonconstructie

Of u nu de betonvloer van een parkeergarage wilt laten afwerken of dat u uw balkonvloer waterdicht wilt maken, bij Bodima bent u aan het juiste adres. Wij geven u deskundig advies over het juiste type afwerking, zodat uw betonconstructie de best passende afwerking krijgt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 076-5729696. Een van onze specialisten staat u graag deskundig te woord.

 

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht