Een betonvloer afwerken in Breda

Home » Betonvloer afwerken

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Uw betonvloer laat u afwerken door BODIMA uit Breda. Door onze professionele methodes werken we uw betonvloer gegarandeerd af. Zo wordt uw betonvloer gegarandeerd professioneel afgewerkt. Wij hebben al vele jaren ervaring in het waterdicht maken van betonconstructies, zoals kelders, balkons, galarijvloeren en terrassen. Heeft u interesse in het afwerken van uw betonvloer in Breda? Wacht niet langer en schakel ons in!

Ontdek onze professionele afwerkingsservices vandaag nog!

Neem contact op

De betonvloer afwerken in Breda met verschillende afwerkingen

Elke betonvloer in Breda is anders en daarom is de juiste manier van afwerken erg belangrijk. Wat voor afwerking u nodig heeft, is afhankelijk van de betonvloer, maar ook van hetgeen waarvoor u de vloer gebruikt. BODIMA gaat samen met u op zoek naar de juiste manier voor het afwerken van uw betonvloer. De verschillende vloerafwerkingen zijn onder andere Epoxy-coating, polyurethaan-coating en troffelvloeren.

Hier moet u rekening mee houden bij het waterdicht laten maken van uw balkonvloer

Bij het waterdicht maken van uw kelder of betonnen balkonvloer zijn er verschillende dingen waarop wordt gelet. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuurbelasting van het balkon, de drukvastheid, de slijtvastheid en de structuurafwerking. BODIMA geeft u deskundig advies over al deze factoren. Zo heeft u snel zekerheid over de manier waarop wij uw balkonvloer waterdicht kunnen maken.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Schakel ons in voor iedere betonconstructie

Of u nu de betonvloer van een parkeergarage in Breda wilt laten afwerken of dat u uw balkonvloer waterdicht wilt maken: bij BODIMA kunt u zeker terecht. Wij geven u deskundig advies over het juiste type afwerking, zodat uw betonconstructie de best passende afwerking krijgt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen. Een van onze specialisten staat u graag op een deskundige manier te woord over het afwerken van uw vloer of over onze andere diensten, zoals kelderdichting.

Neem contact op

Bodima B.V.