Een betonvloer afwerken in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Betonvloer afwerken

Uw betonvloer laat u afwerken door BODIMA uit Breda. Door onze professionele methodes werken we uw betonvloer gegarandeerd professioneel af. Wij hebben al vele jaren ervaring in het waterdicht maken van betonconstructies, zoals kelders, balkons, galerijvloeren en terrassen. Heeft u interesse in het laten afwerken van uw betonvloer? Wacht niet langer en schakel ons in!

De betonvloer afwerken op diverse manieren

Elke betonvloer is anders en daarom is de juiste manier van afwerken erg belangrijk. Wat voor afwerking u nodig heeft, is afhankelijk van de betonvloer, maar ook van hetgeen waarvoor u de vloer gebruikt. BODIMA gaat samen met u op zoek naar de juiste manier voor het afwerken van uw betonvloer. De verschillende vloerafwerkingen zijn onder andere Epoxy-coating, polyurethaan-coating en troffelvloeren.

Hier moet u rekening mee houden bij het waterdicht laten maken van uw balkonvloer

Bij het waterdicht maken van uw kelder of betonnen balkonvloer zijn er verschillende dingen waar op wordt gelet. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuurbelasting, die wij ook meenemen in een balkonrenovatie, de drukvastheid, de slijtvastheid en de structuurafwerking. BODIMA geeft u deskundig advies over al deze factoren. Zo heeft u snel zekerheid over de manier waarop wij uw balkonvloer waterdicht kunnen maken.

Schakel ons in voor iedere betonconstructie

Of u nu de betonvloer van een parkeergarage wilt laten afwerken of dat u uw balkonvloer waterdicht wilt maken: bij BODIMA kunt u zeker terecht. Wij geven u deskundig advies over het juiste type afwerking, zodat uw betonconstructie de best passende afwerking krijgt. U kunt ook bij ons terecht voor spouwmuurisolatie in Brabant. U bereikt ons door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen. Een van onze specialisten staat u graag op een deskundige manier te woord over het afwerken van uw vloer of over onze andere diensten, zoals kelderdichting.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.