Betonrot herstellen

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Betonrot herstellen

Heeft u betonrot opgemerkt in uw huis of pand en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Reken dan op de expertise van BODIMA in Breda. Onze vakmensen weten als geen ander betonrot te repareren, bijvoorbeeld door middel van betoninjectie, ongeacht waar in uw pand het zich bevindt.

Laat betonrot in uw pand vakkundig herstellen

Betonrot is een veelvoorkomend probleem bij oudere woningen en panden waarbij het beton van binnenin beschadigd wordt doordat de bewapening begint te roesten. Als gevolg hiervan ontstaan scheuren en barsten en brokkelt het beton af. Om dit te vermijden is het belangrijk om betonrot zo snel mogelijk te laten herstellen door een expert. BIJ BODIMA in Breda hebben we een ruime expertise met het repareren van betonrot in balkon, terrassen, balken, vloeren en zelfs viaducten. Het herstellen van betonrot doen we handmatig of met een betoninjectie afhankelijk van de ernst van de schade. Bij een betoninjectie injecteren we de scheuren in het beton met speciale mortels of harsen om te schade te herstellen en verdere problemen te voorkomen.

Betonrot in balkons in Breda repareren

Bij balkons en galerijen wordt betonschade zoals betonrot ook vaak veroorzaakt door de aanwezigheid van vocht. Oudere balkons werden namelijk afgewerkt zonder waterdichtingslaag. BODIMA helpt u graag om deze vorm van betonrot te herstellen of vermijden door een gepaste waterdichtingslaag aan te brengen. In vele situaties kunnen we het volledige vloersysteem aanbrengen in één dag, om de hinder voor u en uw buren te beperken.

Maak snel een afspraak voor een betoninjectie

Wilt u meer weten over het repareren van betonrot? Wilt u een betoninjectie laten uitvoeren door onze experts? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak. Bel hiervoor naar 076-5729696. Dan helpen onze behulpzame medewerkers u snel verder.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op