Betonrot herstellen

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Heeft u betonrot opgemerkt in uw huis of pand in Breda en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Reken dan op de expertise van BODIMA voor een vakkundige betonrotreparatie. Onze vakmensen weten als geen ander hoe zij betonrot dienen te repareren, ongeacht waar in uw pand het zich bevindt. Zo bent u snel van uw zorgen af en behoudt u de kwaliteit van uw constructie.

Laat betonrot in uw pand vakkundig herstellen met een betonrotreparatie

Betonrot is een veelvoorkomend probleem bij oudere woningen en panden waarbij het beton van binnenin beschadigd wordt. Dit gebeurt doordat de bewapening begint te roesten. Als gevolg hiervan ontstaan scheuren en barsten en brokkelt het beton af. Als u dit wilt vermijden, laat u de betonrot zo snel mogelijk herstellen met een betonrotreparatie door een expert. Zo behoudt u de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand. Bij BODIMA in Breda hebben we een ruime expertise met het repareren van betonrot in balkon, terrassen, balken, betonvloeren en zelfs viaducten. De betonrot aan uw pand herstellen we handmatig of met een injectie van beton. De gehanteerde methode van de betonrotreparatie is afhankelijk van de ernst van de schade. Bij een betoninjectie injecteren de professionals van ons renovatiebedrijf de scheuren in het beton met speciale mortels of harsen om te schade te herstellen en verdere problemen te voorkomen.

Betonrot in balkons in Breda repareren

Bij balkons en galerijen wordt betonschade zoals betonrot ook vaak veroorzaakt door de aanwezigheid van vocht. Oudere balkons werden regelmatig afgewerkt zonder waterdichtingslaag. BODIMA helpt u graag om deze vorm van betonrot te herstellen of vermijden door een gepaste waterdichtingslaag aan uw balkon aan te brengen. In vele situaties brengen we het volledige vloersysteem aan in één dag, om de hinder van de betonrotreparatie voor u en uw buren te beperken.

Maak snel een afspraak voor een vakkundige betonrotreparatie

Wilt u meer weten over het repareren van betonrot? Wilt u een betoninjectie laten uitvoeren door onze experts? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak. Bel hiervoor naar 076-5729696. Onze behulpzame medewerkers helpen u snel verder.

Relevante pagina's

 Schakel onze experts in voor betonrot reparatie!

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.