Balkonrenovatie in Breda

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Met balkonrenovatie door BODIMA in Breda kunt u snel weer genieten van een veilig balkon. Of u nu het balkon van uw huis wilt laten renoveren of de balkons van een appartementencomplex, wij staan voor u klaar.

Een veilig balkon dankzij onze balkonrenovatie

Balkonrenovatie blijkt tegenwoordig vaker nodig dan verwacht. Vroeger werd gedacht dat beton levenslang mee zou gaan, maar dit blijkt niet het geval te zijn en dat is terug te zien in diverse monumenten. Dit is in veel gevallen het gevolg van betegeling of bepleistering van het beton waarbij geen waterdichte laag is aangebracht. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een snelle en deskundige renovatie van uw balkon. Of u nu last heeft van stalactietvorming aan de onderkant, blaasvorming, loslatende verf of scheuren, BODIMA lost het voor u op. U heeft na onze balkonrenovatie niet alleen een goed uitziend balkon, maar ook een balkon waarop u onbezorgd kunt genieten. U rekent ook op ons om deze restauratiewerkzaamheden in Tilburg uit te voeren.

Verzeker uzelf van een veilig balkon

Door te bellen naar 076-5729696 verzekert u uzelf of uw huurders vandaag nog van een veilig balkon. Een van onze specialisten vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw balkonrenovatie of gevelrenovatie en zoekt samen met u naar de best passende oplossing voor uw balkon. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Wilt u uw kelder waterdicht laten maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Bodima B.V.