Restauratiewerkzaamheden in Tilburg en Den Bosch

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Home » Restauratiewerkzaamheden Tilburg

Als het aankomt op restauratiewerkzaamheden in regio Tilburg en Den Bosch, is BODIMA hét bedrijf waar u moet zijn. Wij zijn gevestigd in Breda, maar werken in de gehele omgeving van Brabant, waar u ons inschakelt voor restauratiewerkzaamheden. Particulieren en bedrijven zijn welkom bij ons als klant. Is uw pand of woning toe aan een restauratie? Bekijk dan welke diensten we aanbieden en schakel ons in.

Een verscheidenheid aan restauratiewerkzaamheden in de buurt van Tilburg en Den Bosch

Sommige werkzaamheden kunt u wellicht zelf uitvoeren. Dan is de kans alleen groot dat u meer tijd kwijt bent en dat de restauratie niet vlekkeloos verloopt. In de vele jaren dat wij actief zijn, hebben wij onze vakkundigheid keer op keer bewezen. Met ons VCA-certificaat staan wij dan ook voor kwaliteit en degelijkheid. Ons team werkt heel secuur en met de juiste middelen. Onder de restauratiewerkzaamheden die we uitvoeren vallen onder andere:

Zijn er problemen in uw woning of bedrijfspand vlak bij Den Bosch of Tilburg en weet u niet precies welke restauratiewerkzaamheden hierbij passen? Dan horen we dat graag. We denken namelijk met genoegen met u mee en geven u betrouwbaar en persoonlijk advies op maat.

Plan een afspraak met ons in

Neem gerust contact met ons op over onze restauratiewerkzaamheden, want deze voeren we graag bij u op locatie in regio Tilburg of Den Bosch uit. U bereikt ons door te bellen naar 076-5729696 of door ons contactformulier in te vullen.

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

Bodima B.V.