Restauratiewerkzaamheden in Tilburg en Den Bosch

Home » Restauratiewerkzaamheden

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Als het aankomt op restauratiewerkzaamheden in regio Tilburg en Den Bosch is BODIMA hét bedrijf waar u moet zijn. Wij zijn gevestigd in Breda, maar werken in de gehele omgeving, zodat ook u ons inschakelt voor restauratiewerkzaamheden. Particulieren en bedrijven zijn welkom bij ons als klant. Is uw pand of woning toe aan een restauratie? Bekijk dan welke diensten we aanbieden en schakel ons in.

Ontdek onze restauratiewerkzaamheden in Tilburg en behoud het erfgoed!

Neem contact op

Een verscheidenheid aan restauratiewerkzaamheden in de buurt van Tilburg en Den Bosch

Sommige werkzaamheden kunt u wellicht zelf uitvoeren. Dan is alleen de kans groot dat u meer tijd kwijt bent en dat de restauratie niet vlekkeloos verloopt. In de vele jaren dat wij actief zijn, hebben wij onze vakkundigheid keer op keer bewezen. Met ons VCA-certificaat staan wij dan ook voor kwaliteit en degelijkheid. Ons team werkt heel secuur en met de juiste middelen. Onder de restauratiewerkzaamheden die we uitvoeren in Breda, Tilburg en Den Bosch vallen onder andere:

Zijn er problemen in uw woning of bedrijfspand vlak bij Den Bosch of Tilburg en weet u niet precies welke restauratiewerkzaamheden hierbij passen? Dan horen we dat graag. We denken namelijk met genoegen met u mee en geven u betrouwbaar en persoonlijk advies op maat.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met monumenten

Als specialist in het restaureren, conserveren en onderhouden van monumenten, gaat er voor BODIMA geen uitdaging te ver.

U vindt ons hier

Minervum 7355
4817 ZH Breda
076-5729696

Plan een afspraak met ons in

Neem gerust contact met ons op over onze restauratiewerkzaamheden, want deze voeren we graag bij u op locatie in regio Tilburg of Den Bosch uit. U bereikt ons door te bellen naar 076-5729696 of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bodima B.V.