Betonreparatie

Direct reparatie

Deskundig personeel

Standaard 10 jaar garantie

Lees meerNeem contact op

Beton is een erg sterk en veelzijdig materiaal, maar er zijn veel redenen waarom betonreparatie nodig is. De weersomstandigheden spelen een rol, corrosieschade, maar bijvoorbeeld ook brandschade.

Betonreparatie zonder constructieaanpassingen

Als u betonreparatie uit laat voeren door Bodima dan hoeven er in veel gevallen geen constructieaanpassingen plaats te vinden. Dit is wel zo wenselijk, omdat het veel tijd en geld bespaart. Dit doen wij door het gebruik van carbonvezel kunststof lamellen. Hierbij wordt de betonnen constructie dusdanig versterkt dat de constructie de krachten kan blijven opvangen.

Betonrot reparatie met minerale en epoxymortel voor uitstekend resultaat

Met deze methode wordt door middel van een sondering met de hamer gezocht naar de oppervlakten van het beton waar zich betonrot voordoet. Zijn deze gevonden? Dan wordt het beschadigde deel uitgehakt en behandeld zodat de bron van de schade wordt blootgesteld en deze deskundig kan worden gerepareerd.

Al meer dan 40 jaar ervaring in betonreparatie, gevestigd in Breda

Hoe wij u verzekeren van de beste kwaliteit en een goed uitgevoerde betonreparatie? Door onze ruime ervaring en deskundige personeel. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het bedenken van oplossingen voor verschillende constructiereparaties. Voorbeelden hiervan zijn het waterdicht maken van kelders en het repareren en renoveren van gevels.

Wij repareren uw beton

Schakel voor de reparatie van betonrot Bodima in Breda in. Door onze ruime ervaring brengen wij uw beton snel weer in topconditie. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 076-5729696. Deze geeft u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor de reparatie van beton en het verwijderen van betonrot.

 

Meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Bodima Nederland:
076-5729696
Bodima België:
03-4751500

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht